Baconbe tekert harcsafilé pikáns szószban burgonyakrokettel

4 fő részére

Nehézség:

közepes

hozzávalók

  • 80 dkg harcsafilé
  • 4 szelet bacon
  • 0.5 liter tejföl
  • 1 teáskanál piros arany
  • 1 evőkanál ketchup
  • 60 dkg burgonyakrokett
  • díszítéshez citromkarika
  • uborka
  • paradicsom

Elkészítés

A szálkamentes harcsafilét egyforma szeletekre vágjuk, sózzuk. A szeleteket baconbe tekerjük, majd serpenyőben, kevés olajon pirosra sütjük. A tejfölt a piros arannyal, ketchuppal kikeverjük, és ráöntjük a harcsára. Burgonyakrokettel tálaljuk.

Megjegyzés

A receptet "www.allforgirls.freeblog.hu" néven küldték be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.